DERMACEUTIC, ESTEETTISEN DERMATOLOGIAN ASIANTUNTIJA

Dermaceutic perustettiin vuonna 2002 vahvalla uskolla, että tiede on ihon luonnollinen liittolainen. Käytämme parasta tieteellistä asiantuntemusta vahvistaaksemme ja tukeaksemme ihon luonnollisia voimia, saadaksemme nopeampia ja tehokkaampia tuloksia.

Ranskalaisten ihotautilääkärien yhteistyöstä syntynyt Dermaceutic on nyt Ranskan käytetyin kemiallinen kuorintasarja ammattilaisten keskuudessa. Dermaceutic sisältää myös todella laadukkaat kotihoitotuotteet tukemaan ihon luonnollista kauneutta.

Nykyään teemme yhteistyötä yli 30 000 ihoammattilaisen kanssa yli 70 maassa ympäri maailmaa. Tekemällä tiivistä yhteistyötä näiden asiantuntijoiden kanssa saamme elintärkeitä ja jatkuvasti kehittyviä oivalluksia erilaisista ihotyypeistä, fototyypeistä ja ainutlaatuisista potilasodotuksista.

Nostamme ihonhoitostandardeja uusimmalla tieteellisellä tekniikalla ja asiantuntemuksella sekä tuottamalla poikkeuksellisia tuloksia jokaisen ihmisen iholle. Riippumatta ihon kunnosta tai esteettisestä menettelystä, missiomme on tarjota oikeat aktiiviyhdistelmät tehokkaimmilla pitoisuuksilla.

Pyrimme säilyttämään asemamme esteettisen ihotautien asiantuntijana intohimollamme tieteellisiin löytöihin ja kyltymättömällä uteliaisuudellamme ihotiedettä kohtaan, jatkuvilla strategisilla kumppanuuksillamme omistautuneiden ja intohimoisten jakelijoiden kanssa sekä vahvoilla suhteillamme tiedeyhteisön laajaan asiantuntijaverkostoon.

Tutustu Dermaceuticiin

Korkealaatuiset ja innovatiiviset ihonhoitotuotteet tukemaan ihon luonnollista kauneutta.

Hellävaraisesti ja tehokkaasti.

 

Tuotteet

 

Ammattilaisille

Ennen ja jälkeen -kuvat