Anti Couperose Gel (Geeli couperosaiholle)

Aktiivinen konsentraatti, lipidipitoisuus: 0%.

Anti Couperose Gel on konsentraatti iholle, joka on taipuvainen laajentuneille kapillaareille eli couperosaiholle.  Geeli vahvistaa verisuonten seinämiä. Rutiini (antioksidantti)  on aktiivinen ainesosa, joka suojaa kapillaarin seinämiä ja Ginkgo Biloba -uute tasoittaa ihon sävyä ja vahvistaa verisuonia. Tämä ei ainoastaan  vähennä punoitusta ja anna tasaisempaa ihon sävyä, vaan myös suojaa laajentuneiden verisuonten kehittymiseltä.

Käyttö

Levitä Anti Couperose Gel kasvoille ja kaulalle sekä tarvittaessa myös dekolteelle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Levitä Anti Couperose Cream tai muu ihon tarpeisiin mukautettu voide.

Ainesosat

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, CUPRESSUS SEMPERVIRENS SEED EXTRACT, HORDEUM VULGARE ROOT EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, POLYGONATUM OFFICINALE RHIZOME/ROOT EXTRACT, TROXERUTIN, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 20, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL