Balance (Puhdistava ampulli)

Täydellinen taistelemaan epäpuhtauksia, kuten näppylöitä ja komedoja vastaan! Auttaa vähentämään laajentuneita ihohuokosia. Kirkastaa rasvaisesta ihosta johtuvaa vaaleaa, harmahtavaa ihoa. Puhdistaa ja hoitaa epäpuhdasta ihoa tehokkaasti!

Tuote sisältää 7 x 2ml ampullia. Suositellaan käytettäväksi 7 päivän kuurina.

Tuotetiedot

Sisältää hyaluronihappoa
Puhdistaa epäpuhtauksia
Puhdistaa ihohuokosia
Iho pysyy mattapintaisena pidempään
Estää liiallisen talin eritystä
Vahvistaa sidekudosta
Tasapainottaa ihon mikroflooraa
Estää näppylöiden ja komeneiden ilmaantumista

Kun ihon mikrofloora on epätasapainossa, se voi aiheuttaa näppylöitä, epäpuhtauksia ja ärsytystä. Hyvin rasvaisella iholla on usein harmahtava, vaalea ulkonäkö. Purifying Ampulli palauttaa ihon oikean tasapainon – kirkkaan, puhtaan ja raikkaan ihon!

Entsyymikompleksi toimii yhdessä vuori voikukan kanssa ja puhdistaa huokoset ja säätelee talia. Siankärsämällä, piparjuurella ja pihlajalla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja ne tukevat ihon uusiutumista.

Erittäin tiivistetyt aktiiviset ainesosat on upotettu kosteuttavaan pohjaan, jonka pääainesosana on hyaluronihappo. Tämä pohja toimii kuljetusjärjestelmänä, joka kuljettaa aktiiviset ainesosat syvälle ihoon, jossa ne voivat kehittää maksimaalisen tehonsa. Hajusteeton.

Aktiiviset ainesosat

Baikalin vuohennokkauute, SebEnzyme, vuoristovoikukkauute, PoreRefine, korteuute, siankärsämäuute.

Käyttö

Ravista ampullia ja katkaise renkaalla merkitty pullon kaula mukana tulevalla ampullinavaajalla tai paperin avulla.

Levitä koko sisältö kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Vain ulkoiseen käyttöön!

 

Aqua (vesi), glyseriini, pentyle-glykoli, propaanidioli, pantenoli, natriumhyaluronaatti, Epilobium Fleischi -uute, Scutellaria Baicalensis -juuriuute, Achillea Millefolium -uute, Equisetum Arvense -uute, Fomes Officinalis (sieni-, thiginanttyiini-)-guutaasuute, , kaliumtiosyanaatti, Botte-GLYKOLI, NATRIUM-PCA, NATRIUMLAKTATTI, SITUURIHAPPO, LAKTOFERRIINI, LAKTOPEROKSIDASI, dinatriumfosfaatti, glukoosipentaasetaatti, glukoosioksidaasi, kaliumkaliumfosfosiumaatti