Beauty Sleep (Kauneusunet-ampulli yöksi)

Täydellinen tuote auttaa sinua heräämään raikkaalla & uudistuneella iholla liian vähäisen unen jälkeen. Ihanteellinen usein lennoille ja yövuoroissa työskenteleville tai kun vuorokausirytmi on heikentynyt muiden stressitekijöiden vuoksi. Auttaa ihoa uusiutumana ja palauttamaan luonnollisen kosteustasapainon!

Tuote sisältää 7 x 2ml ampullia. Tuote levitetään iltaisin iholle puhdistuksen jälkeen.

Tuotetiedot

Tuote sisältää hyaluronihappoa
Antaa soluille energiaa
Käynnistää ihon luonnolliset korjausmekanismit
Vähentää ihon ikääntymistä
Tukee ihon öistä aineenvaihduntaa ja luonnollista myrkkyjen poistumista
Edistää kosteuden nopeaa imeytymistä
Lisää kosteustasoa
Ehkäisee juonteiden muodostumista
Iho saa takaisin nuorekkaan, täyteläisen ulkonäön
Uudistaa ja elvyttää ihoa yön aikana

Aivan kuten monet kasvit ja eläimet ovat aktiivisia yöllä, myös ihomme käyttää yön tunteja uusiutumiseen ja korjaamiseen. Epäsäännöllinen tai keskeytyvä uni sekä stressi, kuten oksidatiivinen stressi, vaikuttavat negatiivisesti ihon uusiutumiseen ja korjaamiseen. Tämä vaikuttaa näkyvästi ihoon, ei vain seuraavana aamuna. Jos solujen uusiutumis- ja elvytysprosessit heikkenevät, myös ihon ikääntyminen kiihtyy. Uudistava ampulli varmistaa, että iho saa parhaan hyödyn yöstä.

Hamppuuute rauhoittaa ärsytystä ja antaa iholle tärkeitä proteiineja ja rasvahappoja. Erityiset entsyymit aktivoivat soluja ja antavat raikkaan, ruusuisen ihon yhdessä ATP:n kanssa. Välttämättömät kivennäisaineet ja B3-vitamiini lisäävät ihon uusiutumis- ja korjausmekanismeja. Erittäin tiivistetyt aktiiviset ainesosat on upotettu kosteuttavaan pohjaan, jonka pääainesosana on hyaluronihappo. Tämä pohja toimii kuljetusjärjestelmänä, joka kuljettaa aktiiviset ainesosat syvälle ihoon, jossa ne voivat kehittää maksimaalisen tehonsa. Hajusteeton.

Aktiiviset ainesosat

ChronoEnzymes, ATP, välttämättömät aminohapot, biopolymeeri GlycoMoistilla, B3-vitamiini, Mineral-4 Complex, hamppuuute

Käyttö

Ravista ampullia ja katkaise renkaalla merkitty pullon kaula mukana tulevalla ampullinavaajalla tai paperin avulla.

Levitä koko sisältö kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Vain ulkoiseen käyttöön!

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, EUGLENA GRACILIS EXTRACT, LYSINE ASPARTATE, ERYTHRITOL, SODIUM HYALURONATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, PANTHENOL, SODIUM POLYGLUTAMATE, SODIUM CAPROYL PROLINATE, CANNABIS SATIVA SEED EXTRACT, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, HOMARINE HCI, COPPER GLUCONATE, TOCOPHEROL, BIOTIN, ADENOSINE TRIPHOSPHATE, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERIN, ARGININE, SODIUM ANISATE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, BIOSACCHARIDE GUM-4, CITRIC ACID, SODIUM LEVULINATE, CALCIUM GLUCONATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE