Glow (Hehkua antava ampulli)

Paras valinta, kun haluat ihosi säteilevän uudelleen! Iho on menettänyt luonnollisen hehkun erilaisten stressitekijöiden takia. Suositellaan käytettäväksi 7 päivän kuurina muutaman kerran vuodessa tai aina kun ihosi tarvitsee extra hehkua!

Ampullipakkaus sisältää 7 x 2ml ampullia.

Tuotetiedot

Sisältää hyaluronihappoa
Antaa soluille energia
Estää ihon reaktiivisia prosesseja

Heleyttää ihoa
Kosteuttaa ihoa
Uudistaa ihoa
Tasoittaa juonteita
Lisää ihon hehkua dramaattisesti

Kun kasvoja ympäröi luonnollinen hehku, kasvot ovat täydellisen näköiset. Ihon pienet virheet katoavat ja iho tuntuu sileältä sekä kirkkaalta. Radiance Ampulli palauttaa ihon sen luonnollisen hehkun.

Ainutlaatuinen kuukiven ja kasviuutteen yhdistelmä vahvistaa ihon rakennetta ja tekee siitä kiiltävän. Valkoinen hibiscus ja baobabin hedelmät vahvistavat ihoa ulkopuolelta ja rentouttavat ihoa sisältä, kun taas thermophilus-uute antaa soluille energiaa. Erittäin tiivistetyt aktiiviset ainesosat on upotettu kosteuttavaan pohjaan, jonka pääainesosana on hyaluronihappo. Tämä pohja toimii kuljetusjärjestelmänä, joka kuljettaa aktiiviset ainesosat syvälle ihoon, jossa ne voivat kehittää maksimaalisen tehonsa. Hajusteeton.

Aktiiviset ainesosat

Thermophilus-uute, liljauute, johanneksenleipäpuuuute, kuukivi, Mimic-Control, siankärmäuute

Käyttö

Ravista ampullia ja katkaise renkaalla merkitty pullon kaula mukana tulevalla ampullinavaajalla tai paperilla.

Levitä koko sisältö kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Vain ulkoiseen käyttöön!

 

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, THERMUS THERMO- PHILLUS FERMENT, SODIUM HYALURONATE, EMBELIA CONCINNA LEAF EXTRACT, ADANSONIA DIGITATA FRUIT EXTRACT, MOONSTONE EXTRACT, CERATONIA SILIQUA (CAROB) SEED EXTRACT, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, PANTHENOL, SODIUM CAPROYL PROLINATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, ARGININE, SODIUM ANISATE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, CITRIC ACID, SODIUM LEVULINATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE