Hydration (Kosteuttava ampulli)

Täydellinen valinta kuivalle ja kireälle iholle sekä täydentämään ihon kosteusvarastoja. Suositellaan käytettäväksi 7 päivän kuurina kaksi kertaa vuodessa.

Teho perustuu hyaluronihappoon
Tarjoaa intensiivistä kosteutta
Syväkosteuttava
Tasoittaa ihoa
Sitoo kosteutta
Parantaa ihon kosteustasopainoa
Vahvistaa sidekudoksen rakennetta ja napakoittaa ihoa

Tuote sisältää 7 x 2ml ampullia.

Tuotetiedot

Teho perustuu hyaluronihappoon
Tarjoaa intensiivistä kosteutta
Syväkosteuttava
Tasoittaa ihoa
Sitoo kosteutta
Parantaa ihon kosteustasopainoa
Vahvistaa sidekudoksen rakennetta

Iho on luonnostaan ​​altis kosteuden menettämiselle – kesällä hikoilun ja ilmastoinnin, talvella kylmien ulkolämpötilojen ja kuivan sisäilman vuoksi. Vähentyneellä kosteuspitoisuudella ihon ja solujen prosessit hidastuvat ja ilman lisätukea iho ei pysty luomaan riittävästi kosteutta. Hyaluronipitoinen ampulli tarjoaa juuri sitä tukea, jota ihosi tarvitsee.

Tämä ampulli sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän lyhyitä, keskipitkiä ja pitkiä hyaluronihapon, omenauutteen ja biopolymeerin ketjuja. Tämä ampulli tarjoaa syvän ja pitkäkestoisen kosteutuksen. Se vähentää ryppyjä ja antaa iholle kiinteän ja terveen ilmeen. Erittäin tiivistetyt aktiiviset ainesosat on upotettu kosteuttavaan pohjaan, jonka pääainesosana on hyaluronihappo. Tämä pohja toimii kuljetusjärjestelmänä, joka kuljettaa aktiiviset ainesosat syvälle ihoon, jossa ne voivat kehittää maksimaalisen tehonsa. Hajusteeton.

Aktiiviset ainesosat

Lyhyet, keskipitkät ja pitkät hyaluronihappoketjut, Biopolymeeri, GlycoMoist-sokeriyhdistelmä, omenahappouute, allantoiini

Käyttö

Ravista ampullia ja katkaise renkaalla merkitty pullon kaula mukana tulevalla ampullinavaajalla tai paperin avulla.

Levitä koko sisältö kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Vain ulkoiseen käyttöön!

 

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, ERYTHRITOL, SODIUM POLYGLUTAMATE, ALLANTOIN, HOMARINE HCI, BIOSACCHARIDE GUM-1, CHLORELLA VULGARIS/LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT, GLYCERYL CAPRYLATE, ARGININE, SODIUM ANISATE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, CITRIC ACID, PECTIN, SODIUM LEVULINATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL