Hydro-Marin® Cleansing Foam (Puhdistusvaahto)

Hydro-Marin® Cleansing Foam puhdistaa ihon tehokkaasti ja tekee ihosta kirkkaamman ja kosteutetun merellisten ainesosien avulla.

Hydro-Marin® Cleansing Foam sopii kaikille ihotyypeille ja on erityisen hyvä kuivalle iholle. Se poistaa tehokkaasti lian, pölyn ja muut iholle kertyneet jäämät. Samettinen puhdistusvaahto sisältää merilevää ja merisuolatiivistettä, jolla on syväkosteuttava vaikutus ja joka tarjoaa virkistävän puhdistuskokemuksen.

Käyttö

Käytä Dr. Spillerin Eye Make-up Remover silmämeikin poistamiseen tarvittaessa. Levitä 3-4 pumppausta Hydro-Marin® Cleansing Foamia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, emulgoi kostutetuilla sormenpäillä ja huuhtele sitten pois haalealla vedellä.

Ainesosat

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, GLYCERIN, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT OIL, CORIANDRUM SATIVUM (CORIANDER) SEED OIL, JUNIPERUS VIRGINIANA OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, POGOSTEMON CABLIN OIL, MARIS SAL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, CITRUS