Mask 15 (Kuoriva happonaamio)

Mask 15 on kuoriva naamio, joka poistaa epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Kuorivan vaikutuksensa ansiosta se auttaa solujen uusiutumisessa ja poistaa ylimääräistä talia. Vähentää sarveiskerroksen paksuutta pehmentäen ihoa.

Käytetään kerran viikossa tai tarpeen mukaan.

Aktiiviset aineet

15% Glykolihappoa
AHA (Alfa Hydroxy Acid), joka on peräisin hedelmähapoista ja joka tunnetaan keratolyyttisestä vaikutuksestaan. Se poistaa kuolleet ihosolut ja aktivoi uusien muodostumista.

Bentoniitti
Erittäin imukykyinen savi, mikä auttaa kiristämään huokosia ja poistaa myrkkyjä ja epäpuhtauksia ihon pinnalta.

2% salisyylihappoa
BHA (betahydroksihappo), joka aiheuttaa keratolyyttisen eli kuorivan vaikutukse. Erityisen hyvä estämään komedojen ja mustapäiden syntyä.

Suositellaan käytettäväksi epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle. 

Käyttö

Levitä ohut tasainen kerros kasvoille puhdistuksen jälkeen. Anna vaikuttaa 1-4 minuuttia ja huuhtele runsaalla vedellä. Käyttö kerran viikossa tai tarpeen mukaan.

Varotoimet

Tämän tuotteen intensiivinen käyttö voi aiheuttaa ihoärsytystä. Vähennä käyttöä, jos tunnet epämukavuutta. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on ärtynyt tai vaurioitunut iho. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoihin. Hoidon aikana tulee välttää oleskelua auringossa ilman korkeaa aurinkosuojakerrointa.

Vegaaninen

Silikoniton

Tuoksuton