Mela Cream (Vahva voide pigmenttimuutoksiin)

Erittäin vahva seerumi, joka vaikuttaa kaikenlaisiin pigmenttimuutoksiin, antaa hehkua, vaikuttaa juonteisiin ja sillä on puhdistava ja huokosia supistava vaikutus. Kuorintavoide, joka poistaa kemiallisesti ihon keratiiniset rakenteet; minimoi pigmenttiläiskien ilmaantumista ja harmonisoi ihon tasaisuutta.

Suositellaan käytettäväksi 3kk kuurina ja tämän jälkeen voit jatkaa hoitoa Radiance voiteella.

Ainesosat:

Kojic acid, niacamid, retinol, salisyylihappo, arbutin, lakritsiuute.

Voidemuotoinen kuoriva seerumi, jonka ainutlaatuinen aineosayhdistelmä tekee ihosta huomattavasti kuulaamman ja torjuu bakteereita. Sisältää esimerkiksi kojihappoa, arbutiinia, niasiiniamidia, retinolia, salisyylihappoa, fytiinihappoa, lakritsijuurta ja mantelihappoa, jotka hajottavat ihon keratiinirakenteita, häivyttävät pigmenttimuutoksia, tasoittavat ihon sävyä, antavat heleyttä sekä tehoavat juonteisiin, suurentuneisiin ihohuokosiin ja epäpuhtauksiin.

  • Kuoriva voidemuotoinen seerumi.
  • Tehokas aineosayhdistelmä pigmenttimuutoksia vastaan.
  • Häivyttää juonteita, suurentuneita ihohuokosia ja epäpuhtauksia.

VINKKI
Käytä päiväsaikaan lisänä C-vitamiiniseerumia, jotta ihosta tulee mahdollisimman heleä.

Käyttö

Käytä iltaisin. Aluksi voit tottua tuotteeseen joka toinen / joka kolmas yö. Kuivumis-/ärsytystapauksissa pidä tuotteen kanssa noin viikon tauko. Suositellaan käytettäväksi muiden Dermaceutics Restore -sarjan tuotteiden kanssa. Esim. K Ceutic, Regent Ceutic.

Varoitukset

Älä käytä ärtyneelle iholle. Vältä suun aluetta ja sieraimia. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoihin. Jos tunnet epämukavuutta, vähennä käyttöä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana. Älä käytä, jos käytät lääkkeitä sisäisesti tai ulkoisesti, kysy neuvoa asiantuntijaltasi. Tämä tuote sisältää ainesosia, jotka voivat lisätä herkkyyttä auringonvalolle. Käytä aurinkovoidetta ja vältä kaikkea altistumista auringonvalolle. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä niele.

Suositellaan käytettäväksi 3kk kuurina. Jatka hoitoa tarvittessa Radiance voiteella.

Vegaaninen

Hajusteeton

Ei sisällä silikonia