Rescue (SOS-ampulli)

Ensiapu tulehdukselle, ärsytykselle ja punotukselle. Ihanteellinen herkälle iholle ja ”erikoishoitona” iholle.

Tuote sisältää 7 x 2ml ampullia. Suositellaan käytettäväksi 7 päivän kuurina.

Tuotetiedot

Tuote sisältää hyaluronihappoa

Rauhoittaa ihoa
Suojaa ja vahvistaa ihoa
Nopea rauhoittava vaikutus
Välitön helpotus ihon ärsytykseen ja punoitukseen
Parantaa ihon hyvinvointia
Tekee ihon sietämään stressiä paremmin
Ensiapu ärtyneelle iholle

Ärtynyt iho, punoitus ja polttava tunne ovat epämiellyttäviä oireita, jotka voidaan jäljittää useisiin syihin. Ympäristöstressi, vaihtelevat lämpötilat, mutta myös väärä ihonhoitotavan valinta tai sisäiset syyt voivat johtaa tämäntyyppiseen ärsytykseen. Stressi ilmaistaan ​​myös ihon kautta. Akuutin ärsytyksen lievittämiseksi tulehdusketju on pysäytettävä, vasta sitten iho voi parantua. Ampulli rauhoittaa ja suojaa ihoa, ​​jotta iho voidaan uudistaa ja stabiloida.

Merikamomilla ja raunioyrtti yhdistettynä valkoiseen ja siniseen lootukseen ehkäisevät tulehdusta ja ärsytystä lämmittäen samalla ihoa. Sammalsoluuutteet auttavat ihoa sopeutumaan päivittäisiin stressitekijöihin ja vähentävät sen reaktiivisuutta. Erittäin tiivistetyt aktiiviset ainesosat on upotettu kosteuttavaan pohjaan, jonka pääainesosana on hyaluronihappo. Tämä pohja toimii kuljetusjärjestelmänä, joka kuljettaa aktiiviset ainesosat syvälle ihoon, jossa ne voivat kehittää maksimaalisen tehonsa. Hajusteeton.

Aktiiviset ainesosat

Sammaleen solu-uute, BioCalm, allantoiini, raunioyrtti, meriruoho, Intian lootus.

Käyttö:

Ravista ampullia ja katkaise renkaalla merkitty pullon kaula mukana tulevalla ampullinavaajalla tai paperin avulla.

Levitä koko sisältö kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Vain ulkoiseen käyttöön!

Aqua (vesi), pentyleeniglykoli, isomalti, pantenoli, magnesium-PCA, natriumhyaluronaatti, tripleurospermum maritimum -uute, Symphytum officinale -juuriuute, Nelumbo Nucifera -kukkavesi, Nymphaea Caerulea -kukkavesi, trehaloosi, bioalantoyyli-guuliinihappo, FYTOLI, GLYSERYYLIKAPRYLAATTI, GLYSERIINI, ASKORBYLIPALMITAATTI, ARGINIINI, NATRIUMANISAATTI, BUTYLEENIGLYKOLI, HYDROKSIFENYYLIPROPAMIDOBENTSOIAHAPPO, NATRIUMLAKTATTI, NATRIUMCI, ACV,,,