Seerumi C25 (C-vitamiini voide)

Antioksidanttikonsentraatti, C-vitamiinipitoisuus 25%

C25 Cream estää vapaiden radikaalien vaurioiden ja ennenaikaisten ihon ikääntymisen merkkien esiintymisen voimakkaan antioksidanttipitoisuuden vuoksi. C-, A-, B5- ja E-vitamiinien synergia neutraloi oksidatiivisen stressin vaikutuksen iholla.

Värittömälle ja samealle iholle, joka kaipaa kirkastusta ja hehkua, hienoille juonteille ja rypyille. Sopii kaikille ihotyypeille.

Vegaaninen
silikoniton

 

Ominaisuudet

Seerumi C25 sisältää uraauurtavan antioksidantteja sisältävän koostumuksen, joka ennaltaehkäisee vaurioita ja ikääntymisen merkkejä sekä suojaa auringon säteilyltä ja ilmansaasteilta. Tällä tavalla ryppyjen ja pigmenttiläiskien laukaisevia tekijöitä voidaan säädellä ja rajoittaa.

Askorbosilaani C (stabiili C-vitamiinin johdannainen) suojaa kollageenikuituja oksidatiiviselta stressiltä ja ylläpitää ihon kosteutta.

Käyttö

Levitetään joka aamu koko kasvoille ja silmien ympärille. Optimoi tulos puhdistamalla iho ensin Cleanser 5:llä.

Suositellaan käytettäväksi tuotteiden, kuten TurnOver (vähentää ryppyjä), Light Ceutic ja Yellow Creamin kanssa (vähentävät pigmenttiläiskiä). Käytä Sun Ceutic -valmistetta (aurinkosuojaa) tuotteen käytön jälkeen.

Aktiiviset aiheet

Askorbosilaani C 25 %
A-vitamiini 2%
E-vitamiini 2%
B-vitamiinit, B5
Polyfenolit

Tuote on 30 ml.